Élő zenekar rendezvényre, esküvőre

SZOLGÁLTATÁSOK

Élő zenekar rendezvényekre, esküvőre, ceremóniamester2024-04-24T09:07:24+01:00
szivek

6 fős élő zenekar rendezvényre, esküvőre

Egy feledhetetlen esküvőnek 3 legmeghatározóbb eleme van: a vendégek, a helyszín és a zenekar. A költségekre és az előételre senki nem fog emlékezni 10 év múlva, de a felejthetetlen hangulat egy örök élmény marad, amelyre idős korotokban is jó lesz visszaemlékezni. Mi ebben tudunk Nektek segíteni!

Koktél Zenekar sikerének receptje: végy 6 tapasztalt zenészt, add hozzá legnagyobb magyar és külföldi slágereket és fűszerezd meg egy csipetnyi fantasztikus hangulattal.

Zenekarunk a több hangszer nyújtotta hangzás gazdagságával, háttértechnikai felszereltségével és zenei igényességével nyújt többet, mint a klasszikus esküvői zenekarok. Igazi fergeteges koncert élményt varázsolunk bármilyen helyszínre, legyen szó tematikus esküvőről, bálról vagy céges rendezvény estén. A vacsora alatt élő nagybőgővel kiegészített zenekari felállásban meghitt instrumentális és romantikus énekes dalokkal járulunk hozzá az exkluzív hangulathoz.

öltöny

A frontember mint ceremóniamester

Ceremóniamester szolgáltatás, avagy megoldás a klasszikus esküvői hibák elkerülésére. Manapság a ceremóniamester a modern esküvők „vőfélye”.
Ő az, aki már akár az esküvő szervezését is segítheti a tapasztalataival, majd a helyszínen az esküvő pontos forgatókönyvét ismerve a háttérből szervez, koordinál, konferál és minden felmerülő problémát megold azért, hogy az Ifjú Pár válláról minden teher lekerüljön.

Egy esküvőn számtalan helyi koordinációból fakadó probléma merülhet fel: a konyha, a pincérek, a zenekar – zene, a násznép összefogása, és esküvő menetrendjének tartása mind a ceremóniamester feladata úgy, hogy nem veszi el a figyelmet a lényegről – az Ifjú Párról.

A Koktél 4U férfi énekese, Kiss Levente már több mint 100 sikeresen levezényelt esküvővel és több mint 10 éves rendezvény házigazda tapasztalattal a háta mögött vállalja ezt a tisztséget. Mint az esküvői zenekar frontembere, egyedülálló rutinnal rendelkezik ahhoz, hogy professzionális módon ellássa ezt a rendkívül fontos feladatot.

lufik

Kinder Koktél – rendelhető gyermekműsor

Koncerthangulat gyermekeknek (45 perc)

Miért is ne? A gyerekek szeretnek táncolni, bulizni – legalábbis mi minden koncertünkön ezt tapasztaltuk.
Összeállítottunk egy olyan műsort, ami más mint a manapság jól menő klasszikus gyerekzenekarok kínálata.

A klasszikus filmslágerek mellett a legújabb rajz és mesefilm slágerekig fergeteges buli hangulatot garantálunk a kisebbektől egészen a nagyobb gyerekek részére.

Élő zenekar vidám zenészekkel + kedvenc slágerek + gyerekközönség = koncert hangulatú óriási gyerek buli amelyeken a felnőttek is szívesen részt vesznek.

plusz

További szolgáltatások

Ceremónia és sztárvendégek hangosítása

Fénytechnika, tánctér megvilágítása

DJ szolgáltatás

Ceremónia kísérete élőzenével

Gyerekműsor a vacsora előtt

Nézd meg a videóinkat!

Koktél 4u 6 fős élő zenekar esküvőre

Gyakori kérdések

Előzetesen összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket és válaszokat, amelyek segíthetnek nektek a legjobb döntés meghozatalában.

Csak 6 fővel léptek fel vagy lehet 3-4 fős, kisebb formációt is kérni Tőletek?2016-12-28T10:44:30+01:00

Mivel élőben zenélünk, kevesebben nem tudnánk biztosítani ezt a színvonalat és hangzást. Képzeljétek el, mi történne akkor, ha kivennénk mondjuk a dobost meg a gitárost..

Fix műsorotok van? Mennyi mulatóst játszotok?2016-12-28T10:44:30+01:00

A közel 200 dalból álló repertoárunkból a zenei műsort a közönség hangulatához igazítjuk minden esetben, hogy a legjobb buli hangulatot érjük el. Minden esetben figyelünk arra, hogy egy esküvőn vegyes a társaság, kicsiktől az idősekig, hogy mindenkit megtáncoltassunk. Fontos információ, hogy mulatós zenét maximum csak a blokkok végén, valamint a menyasszony-/menyecsketánc alatt játszunk, ezért ha erre ennél sokkal nagyobb igényetek van erre, nem biztos, hogy mi leszünk a megfelelő választás.

Mettől meddig játszik a zenekar és mennyire rugalmas a kezdés és a befejezés?2016-12-28T10:44:30+01:00

19h-02h-ig van a törzsidő. A 19 órás kezdés rugalmas, amelyet a vendégek érkezéséhez tudjuk igazítani. A vacsorazene halkabb aláfestő zene, amely a levesig tart. Vacsora közben zavarhatja a vendégeket az élő zene a beszélgetések miatt, ezért ezt követően a vacsora végéig meghitt zenét biztosítunk CD-ről. A hajnali 2 órás befejezés fix – opcionálisan kérhető a zenekari-, vagy adott esetben a saját DJ szolgáltatásunk (az árakat és a feltételeket lásd a melléklet dokumentumban).

45 perc zenéből és 15 perc szünetből áll egy zenei blokk, mint általában más party zenekaroknál?2016-12-28T10:44:30+01:00

Mi nem állítjuk meg a bulit, ha nagy a hangulat a táncparketten, így akár másfél órás is lehet egy zenei blokk. A zenekari szüneteket igyekszünk az esküvői programhoz igazítani (pl torta, játék, éjféli menü stb)

6 fős élő zenekar esküvőre, rendezvényre – kérj ajánlatot most!

A hangulatrol már sok helyen gondoskodtunk

0
év tapasztalat
0
elégedett vendég
0
sláger

Galéria

Rólunk mondták

referencia

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat és közreműködéseteket abban, hogy az esküvőnk pont olyan szuperül sikerült, ahogy megálmodtuk! 🙂

Larus Timi & Berci, esküvő
referencia

“Nagyon szívesen és gyakran dolgozom együtt a Koktél4You zenekarral, nálam évek óta abszolút benne vannak a TOP3-ban zenekarokat tekintve.”

Landesz Kati, esküvőszervező, Creative Weddings
referencia

A vendégektől folyamatosan kaptuk a visszajelzéseket, hogy mennyire profik vagytok, és hogy mennyire jól játszotok, amivel mi is maximálisan egyetértettünk.

Forsters Ami & Sanya, esküvő
referencia

Ezúton is szeretném megköszönni azt a kedves, humoros, profi hangulatot, amit zenésztársaival együtt Ádám fiam múlt szombati esküvőjén teremtettek.

Eszti és Ádám, esküvő
referencia

Még egyszer szeretnénk megköszönni a péntek estét!
Nagyon jó buli volt, jól szórakoztunk mi is és a vendégek is.

Lilla és Gergő, esküvő
referencia

Mindenkinek szívesen ajánlom őket, ha nem akarnak mellé fogni!
A legváltozatosabb zenei ízlést is ki tudják szolgálni. Az aranyesőtől kezdve a Billy Jean-ig bezárólag minden megtalálható a repertoárjukban.

Csákiné Rita, marketing vezető, MARSO
referencia

…a Koktél 4 U zenekar az egyik legjobban felkészült csapat, akikre mindig lehet számítani és száz százalékban biztos, hogy remek hangulatot tudnak teremteni az utcabálainkon. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek együttest.

László Ditta, igazgató, Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ

Lépj kapcsolatba velünk most!

Go to Top