Magamról

Szeretettel üdvözöllek Titeket, Kiss Levente vagyok, esküvői specialista, ceremóniamester, énekes, a Koktél4U (többször az év legjobb esküvői zenekarának jelölt-partyzenekar) frontembere.

Számomra a zene már fiatal korom óta az életem része. 19 éves koromtól énekelek és foglalkozom műsorvezetéssel (4U, GEG, Koktél4U) így több mint 500 rendezvényen, esküvőn vettem részt.

Hosszú évek esküvői és színpadi tapasztalatával, több mint 100 esküvő levezénylésével, szervezésével a hátam mögött vállalom az esküvői ceremóniamester tisztséget és élvezem a párok bizalmát.

A Koktél4U zenekar frontembereként és egyben ceremóniamesterként egyedülálló megoldással valósítom meg az esküvő gördülékeny menetét és tudom garantálni a felejthetetlen bulit.

Kiss Levente ceremóniamester

Néhány esküvői pillanatkép

„Egy esküvőn számtalan koordinációból fakadó probléma merülhet fel: a konyha, a pincérek, a zenekar – zene, a násznép összefogása, és esküvő menetrendjének tartása, a jó hangulat megteremtése és még lehetne sorolni azt a sok félelmet, ami az esküvő előtt nyomasztott bennünket. Levente szuper módon úgy oldotta ezt meg, hogy semmi nem terelte el a figyelmünket a Nagy napunkról. Mindenki jól érezte magát és fergetegeset buliztunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!”

Emese és Lóránt

A ceremóniamester

Manapság a ceremóniamester a modern esküvők “vőfélye”.

Ő az, aki akár az esküvő szervezését is segítheti a tapasztalataival, majd a helyszínen az esküvő pontos forgatókönyvét ismerve a háttérből szervez, koordinál, konferál és minden felmerülő problémát megold azért, hogy az Ifjú Pár válláról minden teher lekerüljön.

Mindig elegáns, nem helyezi magát folyton előtérbe, de kiválóan kommunikál, konferál, szervez, érzi a Párok minden rezdülését, nagyon jó problémamegoldó és mindig ott van, ahol szükség van rá.

Amiben segíteni tudok Nektek

A Ceremóniamester szolgáltatásomat egy komplex esküvőkre kidolgozott szolgáltatás csomag keretein belül veheted igénybe. A szolgáltatás csomag tartalma:

  • professzionális esküvői tanácsadás
  • az igényeknek megfelelő esküvői forgatókönyv elkészítése (szertartás, programok, vacsora, buli)
  • interaktív esküvői honlap készítése, ahol minden fontos információt, várható élményt meg tudtok előzetesen és utólag osztani a családtagokkal és barátaitokkal
  • az esküvő levezénylése a forgatókönyv alapján
  • szolgáltatók koordinálása

Amennyiben megtisztelsz bizalmaddal, kérlek lépj velem kapcsolatba.

„Laza, jófej, humoros és ami nagyon fontos PROFI.

Szonja és Dani

„Csak jókat tudunk mondani Leventéről. Problémamegoldó és nagyszerű szervező. Nagyon köszönünk mindent!”

Zsófi és Botond

Ceremóniamestert keresel?
Kérd ajánlatunkat, vedd fel velünk a kapcsolatot!