Koktél4U Party és Esküvő Zenekar

KOKTÉL HANGULAT VELÜNK

hr

A Koktél 4U party zenekar a zenészek és a zenei repertoár sokszínűségét és minőségét tükrözi. A színvonalas élő zene varázsa, a koncerthangulat egy rendezvény vagy egy esküvő esetében is elengedhetetlen.

A közönségünk és a párok visszajelzései alapján sikerült elérnünk, hogy mára a Koktél 4U Zenekar hazánk egyik legnépszerűbb esküvői- és partyzenekarává lépett elő.

SZAKMAI SIKER

Külön öröm számunkra, hogy elnyertük az esküvői szakma elismerését is, ugyanis 2013-ban és 2016-ban is jelöltek minket a Hungarian Wedding Award-on, a legjobb esküvői zenekar kategóriájában. Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

Közeledik a nagy nap? Hamarosan itt a party ideje? Szabad időpontjaink gyorsan elkelnek. Ne késlekedj!

Tehetség & professzionalizmus

hr

Ismerkedj meg a zenakar komoly szakmai múlttal rendelkező tagjaival.

Levente

ÉNEK, PERCUSSION

Rita

ÉNEK, PERCUSSION

Tamás

BASSZUSGITÁR, SZAXOFON, NAGYBŐGŐ

Norbi

BILLENTYŰ

Levi

DOB, VOKÁL

Balázs

GITÁR

A JÓ HANGULAT GARANTÁLT

SZÉLESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK…

Nem tartjuk magunkat tipikus esküvői zenekarnak, hiszen ugyanolyan fergeteges hangulatot varázsolunk egy utcabálon, céges rendezvényen, sportcsarnokban vagy akár egy szülinapi rendezvényen, mint az esküvőkön. Nekünk csak az számít, hogy a megrendelőink és a közönségünk igényeit maximálisan kielégítsük.

Hangulatképek

hr

A hangulatot mi garantáljuk!

hr

Bízunk benne, hogy a Koktél 4U Zenekar hamarosan hozzájárulhat egy általad szervezett rendezvény felejthetetlen hangulatához és ismét megízlelheti a kedves közönségünk, milyen is az igazi élőzene, a KOKTÉL íze…

Rólunk mondták.

NEKÜNK ÍRTÁK.

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat és közreműködéseteket abban, hogy az esküvőnk pont olyan szuperül sikerült, ahogy megálmodtuk! 🙂

Larus Timi & Berci, esküvő

“Nagyon szívesen és gyakran dolgozom együtt a Koktél4You zenekarral, nálam évek óta abszolút benne vannak a TOP3-ban zenekarokat tekintve.”

Landesz Kati, esküvőszervező, Creative Weddings

A vendégektől folyamatosan kaptuk a visszajelzéseket, hogy mennyire profik vagytok, és hogy mennyire jól játszotok, amivel mi is maximálisan egyetértettünk.

Forsters Ami & Sanya, esküvő

Ezúton is szeretném megköszönni azt a kedves, humoros, profi hangulatot, amit zenésztársaival együtt Ádám fiam múlt szombati esküvőjén teremtettek.

Eszti és Ádám, esküvő

Még egyszer szeretnénk megköszönni a péntek estét!
Nagyon jó buli volt, jól szórakoztunk mi is és a vendégek is.

Lilla és Gergő, esküvő

Mindenkinek szívesen ajánlom őket, ha nem akarnak mellé fogni!
A legváltozatosabb zenei ízlést is ki tudják szolgálni. Az aranyesőtől kezdve a Billy Jean-ig bezárólag minden megtalálható a repertoárjukban.

Csákiné Rita, marketing vezető, MARSO

…a Koktél 4 U zenekar az egyik legjobban felkészült csapat, akikre mindig lehet számítani és száz százalékban biztos, hogy remek hangulatot tudnak teremteni az utcabálainkon. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek együttest.

László Ditta, igazgató, Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ

Biztosan tudunk segíteni abban, hogy feledhetetlenné tegyük a rendezvényedet!

KERESS FEL MINKET MOST!

Friss videókért és tartalmakért kövess be minket
a Facebook-on!

https://www.facebook.com/koktel4upartyzenekar