Koktél4U Party és Esküvői Zenekar

KOKTÉL HANGULAT VELÜNK

hr

A Koktél 4U party és esküvői zenekar a zenészek és a zenei repertoár sokszínűségét és minőségét tükrözi. A színvonalas élő zene varázsa, a koncerthangulat egy rendezvény vagy egy esküvő esetében is elengedhetetlen.

A közönségünk és a párok visszajelzései alapján sikerült elérnünk, hogy mára a Koktél 4U Zenekar hazánk egyik legnépszerűbb esküvői és party zenekarává lépett elő.

SZAKMAI SIKER

Külön öröm számunkra, hogy elnyertük az esküvői szakma elismerését is, ugyanis 2013-ban és 2016-ban is jelöltek minket a Hungarian Wedding Award-on, a legjobb esküvői zenekar kategóriájában. Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

Közeledik a nagy nap, esküvői zenekart keresel? Hamarosan itt a party ideje? Szabad időpontjaink gyorsan elkelnek. Ne késlekedj!

Tehetség & professzionalizmus

hr

Ismerkedj meg a Koktél 4U party és esküvői zenakar komoly szakmai múlttal rendelkező tagjaival. Az esküvői rendezvényeken külön öröm a pároknak, hogy az együttes frontembere profi ceremóniamester is egyben! Szinte minden zenei stílusban játszunk külföldi és magyar slágereket. Számunkra nagyon fontos, hogy jó hangulatot teremtsünk az esküvőre, bálra vagy céges partyk esetén.

Levente énekes

Levente

ÉNEK, PERCUSSION

Rita énekes

Rita

ÉNEK, PERCUSSION

Tomi basszusgitáros, szaxofonos

Tamás

BASSZUSGITÁR, SZAXOFON, NAGYBŐGŐ

Norbi billentyűs

Norbi

BILLENTYŰ

Levi dobos

Levi

DOB, VOKÁL

Zoli

Zoli

GITÁR

A JÓ HANGULAT GARANTÁLT

SZÉLESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK…

Nem tartjuk magunkat tipikus esküvői zenekarnak, hiszen ugyanolyan fergeteges hangulatot varázsolunk bármely korosztály számára egy utcabálon, céges rendezvényen, sportcsarnokban vagy akár egy szülinapi rendezvényen. Nekünk csak az számít, hogy a megrendelőink és a közönségünk igényeit maximálisan kielégítsük.

Hangulatképek

hr

A hangulatot mi garantáljuk!

hr

Bízunk benne, hogy a Koktél zenekar hamarosan hozzájárulhat egy általad szervezett rendezvény felejthetetlen hangulatához és ismét megízlelheti a kedves közönségünk, milyen is az igazi élőzene, a KOKTÉL íze…

Széles repertoárunknak köszönhetően, a több hangszer nyújtotta hangzás gazdagságával, háttértechnikai felszereltségével és zenei igényességével nyújt többet a Koktél 4U, mint a klasszikus esküvői zenekarok. Az ország egész területén vállalunk fellépéseket, igazi fergeteges koncert élményt varázsolunk bármilyen rendezvényre!

esküvői zenekar

Rólunk mondták.

NEKÜNK ÍRTÁK.

referencia

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat és közreműködéseteket abban, hogy az esküvőnk pont olyan szuperül sikerült, ahogy megálmodtuk! 🙂

Larus Timi & Berci, esküvő
referencia

“Nagyon szívesen és gyakran dolgozom együtt a Koktél4You zenekarral, nálam évek óta abszolút benne vannak a TOP3-ban. Az egyik legjobb esküvői zenekar.”

Landesz Kati, esküvőszervező, Creative Weddings
referencia

A vendégektől folyamatosan kaptuk a visszajelzéseket, hogy mennyire profik vagytok, és hogy mennyire jól játszotok, amivel mi is maximálisan egyetértettünk.

Forsters Ami & Sanya, esküvő
referencia

Ezúton is szeretném megköszönni azt a kedves, humoros, profi hangulatot, amit zenésztársaival együtt Ádám fiam múlt szombati esküvőjén teremtettek.

Eszti és Ádám, esküvő
referencia

Még egyszer szeretnénk megköszönni a péntek estét!
Nagyon jó buli volt, jól szórakoztunk mi is és a vendégek is.

Lilla és Gergő, esküvő
referencia

Mindenkinek szívesen ajánlom őket, ha nem akarnak mellé fogni!
A legváltozatosabb zenei ízlést is ki tudják szolgálni. Az aranyesőtől kezdve a Billy Jean-ig bezárólag minden megtalálható a repertoárjukban.

Csákiné Rita, marketing vezető, MARSO
referencia

…a Koktél 4 U zenekar az egyik legjobban felkészült csapat, akikre mindig lehet számítani és száz százalékban biztos, hogy remek hangulatot tudnak teremteni az utcabálainkon. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek együttest.

László Ditta, igazgató, Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ

Biztosan tudunk segíteni abban, hogy feledhetetlenné tegyük a rendezvényedet!

KERESS FEL MINKET MOST!

Friss videókért és tartalmakért kövess be minket
a Facebook-on!

https://www.facebook.com/koktel4upartyzenekar