Kiss Levente Koktél 4U zenekar
Levente a Koktél 4U zenekar frontembere
Kiss Levente a Koktél 4U zenekar énekese

Levente

ÉNEK, PERCUSSION

1997-ben már a Kifutó című műsorban bizonyította tehetségét. Később egy karaoke-bárban fedezte fel az akkori Bonanza Banzai managere, és lemezszerződést kínált neki egy 4 tagú fiúcsapatban való szerepléshez. Így 2000-ben megjelent az első nagylemeze 4U néven, ahol igényes saját szerzeményű soul és R’n’B lemezt jelentettek meg a nagynevű együttesek és zenészek „istállójaként” ismert Tom-Tom kiadónál.

Majd később a Nox együttes managementje csábította át az együttest a Universal lemezkiadóhoz, ahol megjelentették 2. nagylemezüket, immáron a 3-an alkotta GEG együttesben. Feloszlása után csatlakozott a Koktél együtteshez, és – bár Levente van itt a legrövidebb ideje – nagyon jól érzi magát, hiszen úgy vallja, hogy a folyamatos, színvonalas élő koncert varázsánál nincs jobb érzés, és ez a Koktél 4U zenekarnál jelen van.

Leventének a Koktél 4U zenekar frontembereként és egyben esküvői ceremóniamesterként is óriási gyakorlata van. A hosszú évek színpadi és esküvői tapasztalatával, több mint 100 esküvő levezénylésénél élvezte a párok bizalmát.

Rita

ÉNEK, PERCUSSION

Rita musical énekléssel kezdte a pályát, aminek köszönhetően a Koktél 4U zenekarban színesebbé, csengőbbé varázsolja a különböző műfajokat. Rendkívül kellemes, tiszta, sokoldalú és technikás hangú énekesnő, aki az összes zenei stílusban megállja a helyét, remek hangja mellett a kedvességével is elkápráztatja a közönséget. Ő a zenekar „tanárnénije”, hiszen éneket és kottaolvasást is tanít. Egyedüli lányként remekül tud együtt dolgozni a fiúkkal, Ő az, aki rendet és fegyelmet tart a csapatban.

Rita énekesnő
Rita énekes
Rita a Koktél 4U énekese
Norbi a Koktél 4U zenekar billentyűse
Norbi a Koktél zenekar billentyűse

Norbi

BILLENTYŰ

Tomi bátyja, a Koktél 4U billentyűse és a zenekar vezetője. Kiváló zongoristák segítették a fejlődését. Tehetsége már 5 éves korában is látszott, amikor Édesapja zongorájához ülve egy rögtönzött kiselőadással elkápráztatta a családját. A billentyű mellett vokálozik is, ezzel színesítve és segítve az énekhangzást.

Tomi

BASSZUSGITÁR, SZAXOFON, NAGYBŐGŐ

Tomi a Koktél 4U zenekar legtöbb hangszerén játszó zenésze. Fő hangszere, a basszusgitár mellett a szaxofon, klarinét, fuvola, furulya és az utóbbi időben már a nagybőgő is megtalálható a hangszeres repertoárjában. Igazi eklektikus, telhetetlen zenész, aki nagy alázattal viseltetik a zene irányában, folyamatosan képzi magát, hogy a maximumot nyújtsa, emellett igazi hangulatfelelős.

Tomi
Tomi egy szaxszofonnal
Levi Koktél 4U zenekar tagja
Levi dobol a Koktél 4U együttesben

Levi

DOB, VOKÁL

Levi kiskorában a trombitával kezdte, de egyre nagyobb érdeklődést mutatott az ütős hangszerek iránt, így folyamatosan képezte magát a dobok mögött, aminek az eredménye az lett, hogy meghatározott szerepe lett a Koktél 4U együttes életében, Ő a csapat motorja.

Zoli

GITÁR

Zoli már kisfiúként is imádta a zenét és már akkor eldőlt, hogy zenész lesz, amikor a szülei házibuliján 5 évesen végig léggitározta az éjszakát. 7 évig hegedűn tanult, mivel nem volt gitároktatás a környéken, ahol élt. Azonban mindig is a gitár volt a mindene, így gyerekként egy egész nyarat a szobájában töltve, tehetséges zenész lévén egész egyszerűen magától megtanult gitározni, amit később folyamatosan és tudatosan fejlesztett. Igazán nagy nevű gitárosoktól is volt szerencséje tanulni. Az első zenekara általános iskolában alakult meg és azóta már több, különböző rock- és partyzenekarban is megfordult. A Koktél 4U csapatát 2024-től színesíti gitárszólóival, vokáljaival és a karjára tetovált zenei motívumokkal, amely a zene iránti elhivatottságát jelképezi.

Zoli, gitáros a Koktél 4U zenekarban
Balázs gitározik a Koktél 4U együttesben

FOGLALD LE AZ IDŐPONTOT MÁR MOST!