Levente

ÉNEK, PERCUSSION

1997-ben már a Kifutó című műsorban bizonyította tehetségét. Később egy karaoke-bárban fedezte fel az akkori Bonanza Banzai managere, és lemezszerződést kínált neki egy 4 tagú fiúcsapatban való szerepléshez. Így 2000-ben megjelent az első nagylemeze 4U néven, ahol igényes saját szerzeményű soul és R’n’B lemezt jelentettek meg a nagynevű együttesek és zenészek „istállójaként” ismert Tom-Tom kiadónál.

Majd később a Nox együttes managementje csábította át az együttest a Universal lemezkiadóhoz, ahol megjelentették 2. nagylemezüket, immáron a 3-an alkotta GEG együttesben. A zenekar feloszlása után csatlakozott a Koktél együtteshez, és – bár Levente van itt a legrövidebb ideje – nagyon jól érzi magát, hiszen úgy vallja, hogy a folyamatos, színvonalas élő koncert varázsánál nincs jobb érzés, és ez a Koktélnál jelen van.

Rita

ÉNEK, PERCUSSION

Rita musical énekléssel kezdte a pályát, aminek köszönhetően a Koktél zenekarban színesebbé, csengőbbé varázsolja a különböző műfajokat. Rendkívül kellemes, tiszta, sokoldalú és technikás hangú énekesnő, aki az összes zenei stílusban megállja a helyét, remek hangja mellett a kedvességével is elkápráztatja a közönséget. Ő a zenekar „tanárnénije”, hiszen éneket és kottaolvasást is tanít. Egyedüli lányként remekül tud együtt dolgozni a fiúkkal, Ő az, aki rendet és fegyelmet tart a csapatban.

Norbi

BILLENTYŰ

Tomi bátyja, a Koktél billentyűse és a zenekar vezetője. Kiváló zongoristák segítették a fejlődését. Tehetsége már 5 éves korában is látszott, amikor Édesapja zongorájához ülve egy rögtönzött kiselőadással elkápráztatta a családját. A billentyű mellett vokálozik is, ezzel színesítve és segítve az énekhangzást.

Tomi

BASSZUSGITÁR, SZAXOFON, NAGYBŐGŐ

Tomi a Koktél együttes legtöbb hangszerén játszó zenésze. Fő hangszere, a basszusgitár mellett a szaxofon, klarinét, fuvola, furulya és az utóbbi időben már a nagybőgő is megtalálható a hangszeres repertoárjában. Igazi eklektikus, telhetetlen zenész, aki nagy alázattal viseltetik a zene irányában, folyamatosan képzi magát, hogy a maximumot nyújtsa, emellett igazi hangulatfelelős.

Levi

DOB, VOKÁL

Levi kiskorában a trombitával kezdte, de egyre nagyobb érdeklődést mutatott az ütős hangszerek iránt, így folyamatosan képezte magát a dobok mögött, aminek az eredménye az lett, hogy meghatározott szerepe lett az együttes életében, Ő a csapat motorja.

Balázs

GITÁR

Balázs egy abszolút hallású zenei zseni. A metáltól egészen a klasszikus zenéig minden zenei stílust kedvel és játszik. Ha éppen nem gitározik, akkor szeret még hegedűn és trombitán játszani.

FOGLALD LE AZ IDŐPONTOT MÁR MOST!