Szolgáltatásaink

Esküvő

Egy feledhetetlen esküvőnek 3 legmeghatározóbb eleme van: a vendégek, a helyszín és a zenekar. A költségekre és az előételre senki nem fog emlékezni 10 év múlva, de a felejthetetlen hangulat egy örök élmény marad, amelyre idős korotokban is jó lesz visszaemlékezni. Mi ebben tudunk Nektek segíteni!

Koktél Zenekar sikerének receptje: végy 6 tapasztalt zenészt, add hozzá legnagyobb magyar és külföldi slágereket és fűszerezd meg egy csipetnyi fantasztikus hangulattal.

Zenekarunk a több hangszer nyújtotta hangzás gazdagságával, háttértechnikai felszereltségével és zenei igényességével nyújt többet, mint a klasszikus esküvői zenekarok, és igazi fergeteges koncert élményt varázsol bármilyen helyszínre. A vacsora alatt élő nagybőgővel kiegészített zenekari felállásban meghitt instrumentális és romantikus énekes dalokkal járulunk hozzá az exkluzív hangulathoz.

Ceremónia mester

Ceremóniamester szolgáltatás, avagy megoldás a klasszikus esküvői hibák elkerülésére. Manapság a ceremóniamester a modern esküvők “vőfélye”.
Ő az, aki már akár az esküvő szervezését is segítheti a tapasztalataival, majd a helyszínen az esküvő pontos forgatókönyvét ismerve a háttérből szervez, koordinál, konferál és minden felmerülő problémát megold azért, hogy az Ifjú Pár válláról minden teher lekerüljön.

Egy esküvőn számtalan helyi koordinációból fakadó probléma merülhet fel: a konyha, a pincérek, a zenekar – zene, a násznép összefogása, és esküvő menetrendjének tartása mind a ceremóniamester feladata úgy, hogy nem veszi el a figyelmet a lényegről – az Ifjú Párról.

A Koktél 4U férfi énekese, Kiss Levente már több mint 100 sikeresen levezényelt esküvővel és több mint 10 éves rendezvény házigazda tapasztalattal a háta mögött vállalja ezt a tisztséget. Mint az esküvői zenekar frontembere, egyedülálló rutinnal rendelkezik ahhoz, hogy professzionális módon ellássa ezt a rendkívül fontos feladatot.

Kinder koktél

Koncerthangulat gyerekeknek

KÜLÖN MEGRENDELHETŐ GYEREKMŰSOR (45 perc)

Miért is ne? A gyerekek szeretnek táncolni, bulizni – legalábbis mi minden koncertünkön ezt tapasztaltuk.
Összeállítottunk egy olyan műsort, ami más mint a manapság jól menő klasszikus gyerekzenekarok kínálata.

A klasszikus filmslágerek mellett a legújabb rajz és mesefilm slágerekig fergeteges buli hangulatot garantálunk a kisebbektől egészen a nagyobb gyerekek részére.

Vidám zenészek + kedvenc slágerek + gyerekközönség = koncert hangulatú óriási gyerek buli amelyeken a felnőttek is szívesen részt vesznek.

További szolgáltatások

Ceremónia és sztárvendégek hangosítása

Fénytechnika, tánctér megvilágítása

DJ szolgáltatás

Ceremónia kísérete élőzenével

Gyerekműsor a vacsora előtt

Nézd meg a videóinkat!

VIDEÓ

Gyakori kérdések

Előzetesen összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket és válaszokat, amelyek segíthetnek nektek a legjobb döntés meghozatalában.

We do not stop the party if there is a great mood at the dancefloor, so in this way a music block can be even 1,5 hour. The breaks we try to time to the wedding schedule (during wedding cake, games, midnight meal, etc.).

The main party time is from 19 p.m. to 02 a.m. The start time of 19 p.m. is flexible, which we can gear to the arrival of the guests. During the dinner there is a quiet lounge music which is up to the start of the soup. During the dinner the live music can disturb the guests, so after this up to end of the dinner the background music is provided from CD. The end at 02 a.m. is fix, but as an option prolongation can be asked from the band or from the DJ of the band (the prices and conditions are in our offer).

We have a repertoire with about 200 songs, and we edit our program on-site gear to the mood of the audience every time, in order to reach the best party mood. At all the cases we take into account that on a wedding the guests are from different age, from the children to the old, and we make dance all of them. Important information that we play folk and gipsy music only at the end of a music block, and during the brides’ dance, so if You would like to hear more folk and gipsy music, maybe not our band is the best choice for You.

As we play live music, with less members we could not provide this level and sound. Imagine what would happen if we take out from the music the drums and the guitarist…

Kérj ajánlatot most!

AJÁNLATKÉRÉS

A hangulatrol már sok helyen gondoskodtunk

0
év tapasztalat
0
elégedett vendég
0
sláger

Galéria

Rólunk mondták

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat és közreműködéseteket abban, hogy az esküvőnk pont olyan szuperül sikerült, ahogy megálmodtuk! :)

Larus Timi & Berci, esküvő

“Nagyon szívesen és gyakran dolgozom együtt a Koktél4You zenekarral, nálam évek óta abszolút benne vannak a TOP3-ban zenekarokat tekintve.”

Landesz Kati, esküvőszervező, Creative Weddings

A vendégektől folyamatosan kaptuk a visszajelzéseket, hogy mennyire profik vagytok, és hogy mennyire jól játszotok, amivel mi is maximálisan egyetértettünk.

Forsters Ami & Sanya, esküvő

Ezúton is szeretném megköszönni azt a kedves, humoros, profi hangulatot, amit zenésztársaival együtt Ádám fiam múlt szombati esküvőjén teremtettek.

Eszti és Ádám, esküvő

Még egyszer szeretnénk megköszönni a péntek estét!
Nagyon jó buli volt, jól szórakoztunk mi is és a vendégek is.

Lilla és Gergő, esküvő

Mindenkinek szívesen ajánlom őket, ha nem akarnak mellé fogni!
A legváltozatosabb zenei ízlést is ki tudják szolgálni. Az aranyesőtől kezdve a Billy Jean-ig bezárólag minden megtalálható a repertoárjukban.

Csákiné Rita, marketing vezető, MARSO

…a Koktél 4 U zenekar az egyik legjobban felkészült csapat, akikre mindig lehet számítani és száz százalékban biztos, hogy remek hangulatot tudnak teremteni az utcabálainkon. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek együttest.

László Ditta, igazgató, Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ

Lépj kapcsolatba velünk most!

AJÁNLATKÉRÉS